a

Foyer

Agenda

Zaalverhuur

Expo

Ticketshop

Openingstijden:

Bekijk voor de actuele openingstijden onze agenda.

Volg ons!

Rembrandt New! Funky Grooves | DJ Syte

Za 18 september | 20:30-sluit

DJ Syte raakte al op jonge leeftijd besmet met het hiphop-virus en dat is nooit meer overgegaan. In al zijn sets is deze invloed dan ook terug te horen, maar altijd met een open mind. DJ Syte is in vele stijlen thuis en hij draait ze het liefst allemaal door elkaar; HipHop, Soul, Funk, R’nB, Reggae, Dancehall, Disco, House, Pop, Reggaeton, Afrodance etc. Noem het eclectisch, of gewoon goede muziek…

Met ruim 20 jaar ervaring weet DJ Syte inmiddels elke dansvloer in beweging te krijgen. Naast een aantal residencies (Cravings, The Take Over, Luft, Pure Delight) heeft hij ook vele andere feesten gerockt (o.a. Konijn 2000, Appelsap, de Nijmeegse Zomerfeesten, Luie Hond Festival, Sugar Hill’s legendarische Block Party’s tijdens de Nacht van de Mode). Ook was hij show-DJ voor de Engelstalige rapper Merage aka Mr.48 Barz uit Amsterdam en voor de Nederlandstalige 4-mansformatie MutiaraTec uit Doesburg/Ede, met beide acts nam hij deel aan De Grote Prijs van Nederland.

Na de afgelopen 6 jaar resident-DJ op de zaterdagavond bij Stan&Co in Arnhem te zijn geweest, heeft DJ Syte heel veel zin om Club Rembrandt te voorzien van de lekkerste grooves!